Overwegingen om te weten over waterflessen met logo

De Dopper is een perfect relatiegeschenk vanwege ondernemers en sportclubs en is te bedrukken met eigen (bedrijfs)logo. Geef ons via bedrijven@simplycolors.nl jouw wensen door en we vervaardigen daar ons originele Dopper met! 

Dopper betreffende logo in full color als en blijvend relatiegeschenk. Een Dopper kan zijn het ideale flesje vanwege kraanwater. Op deze manier heeft u geen wegwerpflesjes verdere benodigd. Een Dopper kan zijn ons flesje én beker in één met een inhoud aangaande 450 ml.

Prikkels is een energiek en creatief festival uit Eindhoven voor al de totaalconcepten in cadeaus, premiums en “custom made” verpakking voor vmb. We melden u de persoonlijke zorg welke u dan ook mits klant mag verwachten en bieden meer…

Doordat wij zelf produceren voortkomen verkorte levertijden. Zeker zodra u betreffende spoed ons fles etiket wilt maken, vervolgens raakt u dan ook voor het juiste passende adres. Een kracht met Zolemba kan zijn het wij bijzonder vlug mogen leveren.

De dopper Steel is de vollere stoere uitvoering aangaande de beroemde Dopper waterflessen. Het is géén thermosfles. Een Dopper is een initiatief ter promoting met kraanwater en het terugdringen van een berg plastic afval.

Een lenzen waterfles is dit perfecte relatiegeschenk voor u dan ook en de beurs. Een waterflesjesspecialist bied u dan ook een breed collectie waterflessen. U kunt dit etiket betreffende de lenzen waterfles full colour laten bedrukken betreffende de logo waardoor de beurs en uw logo voortreffelijk herkenbaar zullen bestaan op vele publiceren.

Amsterdam, Parijs ofwel een beursvloer: wij organiseren dit. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum. Deadline? Ons spoedlevering kunnen we veelal nóg ons dag check here eerder afleveren.

Zo is een sportcap vanwege de Dopper handig voor de nodige ontspanning, tevens zorg jouw met een cadeauverpakking teneinde de Dopper waterfles een gezellig tintje. Tevens mogen we de Dopper betreffende logo voorzien over de naam in combinatie betreffende uw logo of reclameboodschap. Een mogelijkheden zijn eindeloos!

Flesje 330 ml Promotionele flesjes drinkwater voorzien met de logo ofwel boodschap, geleverd in kleine 330ml PET-flessen, afkomstig uit een gezonde bron. Beschikbaar van 96 flesjes, die flesjes geraken afgeleverd betreffende optionele kleur schroef / bril glazen dop.

Een Nike 710 ml Core Hydro Flow bidon kan zijn geschapen met duurzaam Tritan™ bouwstof en heeft een lekvrij flip-topdeksel welke je betreffende één druk op een knop kan openen, opdat jouw eenvoudig je dorst kan lessen.

Wees met deze waterfles gehydrateerd gedurende jouw trainingssessie. Z'n slanke gestalte is eenvoudig mee te nemen en past in de meeste fietsfleshouders. Met een inhoudsaanduiding met de zijkant kun jouw bijhouden hoeveel drinkwater je onderweg drinkt.

Een Nike 710 ml HyperFuel bidon bezit een lekvrij ventiel en knijpbare constructie opdat je gemakkelijk jouw dorst kunt lessen.

Nederlanders drinken steeds meer water gedurende het werk. Speel hierop in met een promotionele waterflessen met jouw logo erop. Die waterflesjes ogen leuk op dit schrijfbureau en hiermee is je merk de hele werkdag in dit zicht van jouw doelgroep.

Elk type flesje heeft zo bestaan eigen voordelen. Hieronder voorbij komt u dan ook een opsomming over een belangrijkste kenmerken op fundering betreffende prijs, levertijd, gebruikte materialen en minimale afname. Belangstelling gerust de vrijblijvende prijsopgave aan ofwel vraag meteen via die webwinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *